Digitale offertes
Veelgestelde vragen
De PDF van de offerte wordt niet bijgevoegd als ik hem per mail verstuur. Hoe stel ik dit in?
De PDF van de offerte wordt niet bijgevoegd als ik hem per mail verstuur. Hoe stel ik dit in?
Support Crafter avatar
Geschreven door Support Crafter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je de offerte vanuit het pakket verstuurt per e-mail naar je klant, wordt standaard niet de PDF van de offerte bijgevoegd. Om dit in te stellen moet je het volgende doen:

1. Open de instellingen van het kantoorprogramma

2. Ga naar het menu Bedrijfsgegevens en ga naar het tabblad E-mail

3. Scroll naar beneden en klik rechts van de titel 'E-mail sjablonen' op Toevoegen

4. Je ziet het volgende scherm:

Maak nu een e-mail sjabloon aan voor je offertes. Je kunt hier meteen een standaard onderwerp en bericht invoeren. Vink onderaan het venster de optie 'Voeg de pdf van het document toe als bijlage' aan om de pdf van de offerte bij te voegen aan je e-mail.