Veelgestelde vragen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij de FAQ-sectie van Crafter. In dit artikel beantwoorden we enkele van de meest gestelde vragen die we van klanten krijgen.

Inhoudsopgave

Wat is de verwachte reactietijd?

Onze support werkt per email. Op werkdagen proberen we je binnen 1 werkdag van reactie te voorzien. Bij minder urgente vragen kan dit langer duren.

Waar vind ik antwoord op mijn vragen over de software?

Raadpleeg eerst onze kennisbank voor het antwoord op je vraag. Als je het antwoord niet kunt vinden, ga er dan vanuit dat het waarschijnlijk niet mogelijk is.

Kunnen we telefonisch contact hebben over mijn vraag?

We bieden op dit moment alleen support aan per email, en bieden geen telefonische support aan.

Hoe lang duurt het voordat een aanvraag van een nieuwe gebruikerslicentie is verwerkt?

Nieuwe licenties en accounts worden doorgaans binnen 1 werkdag automatisch verwerkt. Je ontvangt hiervan vanzelf een factuur.

Waar kan ik terecht met mijn wensen ter verbetering van de software?

We danken je voor je suggestie. Helaas kunnen we op dit moment geen nieuwe functionaliteiten of aanpassingen doorvoeren. Onze eigen planning is hierin leidend.

Ben je nog geen klant, en wil je klant worden?

We nemen momenteel beperkt nieuwe klanten aan. Als je onze software wilt gebruiken zonder aanvullende service, kun je wel een abonnement afsluiten.

Ik krijg steeds opnieuw toestemming opslag meldingen op mijn Android app, wat kan ik doen?

We zijn er van op de hoogte dat enkele incidentele Android gebruikers problemen ervaren met toestemming van opslag of het invullen van checklists. Via de volgende link kun je een testversie downloaden die deze problemen verhelpt. Uiteindelijk komt deze testversie ook in de Playstore, het is alleen niet te zeggen hoe lang dit duurt.

Ik kan geen checklists invullen via mijn Android app, wat doe ik nu?

De oplossing voor dit probleem is om de checklists niet in te vullen via het documenten menu, maar via het taken menu. Druk op de taak waar de checklist bij hoort en je ziet dat je hier alsnog de checklist kunt invullen.

Ik heb een ander probleem met mijn software of app. Wat kan ik doen?

Vaak zijn problemen zelf op te lossen door de volgende stappen te volgen:

Kantoorapplicatie:

• Controleer Instellingen: Is er mogelijk een instelling veranderd door iemand? Ga naar het betreffende instellingenmenu en probeer de instellingen aan of uit te zetten om te kijken welke impact dit heeft.

• Cache Legen: Verwijder de cachegegevens. In het geval van Google Chrome kun je dit doen met de toetsencombinatie Ctrl + F5 op Windows of Cmd + Shift + R op Mac.

• Gebruikersrechten: Controleer of de gebruiker de juiste rechten heeft om de gewenste acties uit te voeren.

• Overleg met Collega's: Loop samen met een collega door het proces waar het fout gaat. Vaak als je samen door het proces loopt, kom je snel achter wat er fout gaat.

Mobiele App:

• Meer Ogen, Meer Inzicht: Ook voor de mobiele app geldt dat meer ogen kunnen helpen. Loop samen met een collega door het probleemgebied om sneller een oplossing te vinden.

• Screenshot of Schermvideo: Vraag een screenshot of schermvideo op bij de monteur om te kijken wat er precies misgaat.

• Herinstallatie: Verwijder de app en installeer deze opnieuw. Log vervolgens opnieuw in. Gegevens worden opnieuw ingeladen, wat vaak voor een frisse start zorgt.

Met deze tips hopen we dat je snel zelf een oplossing vindt voor eventuele vragen of problemen. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan gerust contact op met onze supportafdeling op support@getcrafter.com

Met vriendelijke groet,

Het Crafter Team