1. Ga naar admin.crowdselling.eu

2. Registreer met Facebook, Google of geef je e-mailadres in en kies een wachtwoord. Verzeker je ervan dat het tabblad "Aanmelden" actief is, en niet "Inloggen"

3. Je wordt doorverwezen naar de beheermodule van Crowdselling.

Kies je voor een kant-en-klare verkoop?

Maak je keuze via crowdselling.eu/aanbod. Eens je een aantrekkelijk product met een mooie winstmarge hebt gekozen, kan je bovenaan de pagina de verkoop starten met de knop "Start deze verkoop".

Kies je voor een eigen leverancier?

Geef de naam van je organisatie in, en een unieke link. Voeg de artikels toe die je wil verkopen via Crowdselling.

⚠️ De link mag nog niet door een andere organisatie gekozen zijn. Hij mag enkel alfanumerieke tekens en streepjes (-) bevatten en moet minstens 3 tekens lang zijn.

4. Eens je deze informatie hebt opgeslagen, wordt de link die je koos actief. Je dient echter nog een Stripe account te linken alvorens bezoekers betalingen kunnen uitvoeren.

Volgende stappen:

• Mails en social media personaliseren om je conversie te verbeteren

• Je ledenlijst uploaden om het scorebord te activeren (optioneel)

• Een mailtje sturen naar je leden om de verkoop te starten