Een organisatie kiest zelf hoe lang de verkoop duurt. Meestal is dat 3 à 4 weken. Daarna plaatsen zij de bestelling bij jou als leverancier per e-mail. Vervolgens lever jij alle bestellingen samen bij de organisatie, in lijn met de gemaakte afspraken en de voorwaarden die op je partnerpagina vermeld zijn.

De organisatie plaatst de bestelling

Dit is wat de organisatie standaard ziet om een verkoop af te sluiten:

Ze krijgen dus instructies om jou te e-mailen om een bestelling te plaatsen, en daar hun facturatie- en andere gegevens bij te vermelden.

Je kan dit tekstje aanpassen in je instellingen. Het is bijvoorbeeld een goed idee om de levertermijn en eventuele andere voorwaarden te vermelden, zoals minimum bestelhoeveelheid.

💡 Tip: als de organisatie klikt op het e-mailadres in het standaardtekstje, is de e-mail vooraf ingevuld om hen te helpen om de juiste informatie in te vullen. Je kan hetzelfde effect bereiken door een link te genereren met een service als mailtolink.me.

Bestelde hoeveelheden

Onder Campagnes in je dashboard vind je alle verkopen die organisaties met jouw producten gestart zijn.

Je vindt hier ook de organisatie die je gemaild heeft. Als je daar op doorklikt, zie je een overzicht van alle artikels die zij besteld hebben.

Als je klikt op "Download bestellingen", krijg je een overzicht van alle bestellingen door de eindklant in Excel-formaat, met onder meer de commissie en aankoopprijs per bestelling.

Deze bestelling is al volledig betaald.

Na de levering kan je overgaan naar de facturatie.