Dation Onderweg (instructeurs app)
Agenda
Overige afspraak plannen in Dation Onderweg

Zo plan je een overige afspraak in je agenda

Arjan avatar
Geschreven door Arjan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Plan een overige afspraak in je agenda
Klik in je agenda op de '+' knop in het blok waar je de overige afspraak wilt plannen. Je komt dan in het 'Afspraak plannen' scherm. Klik rechtsboven op de drie bolletjes en selecteer 'Overige afspraak'.

Je komt nu in het scherm 'Overige afspraak plannen'. Kies hier welk type afspraak je wilt plannen en vul de details in, zoals een opmerking en welk voertuig je mee wilt plannen. Druk op de knop 'Opslaan' en je afspraak staat gepland.