Alle collectiesHoe werkt cyclus tracker Daysy?
Hoe werkt de cyclus tracker Daysy?

Gebruik van Daysy, weergave vruchtbare en onvruchtbare dagen.

Patricia Dijkema avatar
Geschreven door Patricia Dijkema
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Daysy is een slim apparaat met een meetsensor en een intern algoritme dat jouw menstruatiecyclus en ovulatie analyseert aan de hand van je rusttemperatuur, de BBT (Basale lichaamstemperatuur).

Je meet gelijk als je wakker wordt in de ochtend onder de tong voor je opstaat en bevestigt menstruatie dagen. De Daysy zal je meteen laten zien of je die dag vruchtbaar bent of niet.

Vervolgens kun je synchroniseren naar de DaysyDay app, dat hoeft overigens niet iedere dag want Daysy bewaart en bepaalt je kleur, dat doet de app niet. In de app tref je na synchroniseren je metingen en kleuren in de grafiek, kalender en het overzicht bijgewerkt. Super handig, snel en makkelijk in gebruik.

Hoe geeft Daysy jouw persoonlijke cyclus weer?

Ga naar deze pagina voor meer uitleg.