Hulp bij
Wat is het verschil tussen Daysy®, Teena® en LadyComp®?

Welk apparaat past bij mij, de Daysy, LadyComp of Teena?

Patricia Dijkema avatar
Geschreven door Patricia Dijkema
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Daysy kun je de gratis app gebruiken om je metingen te synchroniseren zodat je uitgebreid inzicht hebt in je cyclusgrafiek, kalender en overzicht.

De LadyComp heeft geen app, het schermpje op het apparaat geeft jouw metingen en cyclusgrafiek, kalender en overzicht weer.

De Teena is de menstruatie tracker voor tieners (11 - 16 jaar). Het leert pubers over de menstruatiecyclus niet alleen wanneer je de volgende menstruatie kunt verwachten maar ook vind je een ton aan interessante feiten in de Teena - Guide to Periods app.

De nauwkeurigheid van de Daysy en LadyComp 99.4% in het onderscheiden van vruchtbare van onvruchtbare dagen.

Ze geven allebei de kleur aan na de meting, je bevestigt op het apparaat de menstruatie dagen. Beiden geven informatie over de verwachte ovulatie, mogelijk zwanger als je menstruatie uitblijft en de kleurprognose voor de komende tijd.

LadyComp laat als extra zien wat de conceptie datum is, uitgerekende datum en zwangerschapsweek.

In de DaysyDay app kun je notities invoeren. Dat kan niet met de LadyComp.

De keuze welk apparaat je kiest is persoonlijk

Heb je een voorkeur voor een kleiner apparaat met de mogelijkheid om de DaysyDay app te gebruiken of kies je liever voor een apparaat waarbij je op het scherm alles volgt?

De Teena adviseren wij aan tieners niet aan volwassenen.

Valley Electronics is de maker van deze 3 apparaten vandaar dat je ze in onze shop treft.