Levering
Daysy overgenomen of overdragen aan een ander

Daysy overdragen aan een ander, Daysy tweedehands overgenomen

Patricia Dijkema avatar
Geschreven door Patricia Dijkema
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verwijder de metingen uit de Daysy en ontkoppel jouw account in de app. Anders kan een ander na jou niet synchroniseren.

• Zet de Daysy aan (1x drukken).

• Sluit de USB-kabel aan in de Daysy en in een stekker.

• Laat Daysy in slaap vallen (na ongeveer 60 seconden).

• Houd de knop ingedrukt terwijl je de USB-kabel loskoppelt uit je Daysy.

• Reset modus wordt getoond met de blauwe ring en het rode bloemblad verlicht (laat de knop los wanneer je dit ziet).

• Druk 6 keer op de knop om de blauwe lampjes een voor een te verwijderen.

• Alle lampjes zullen knipperen.

• Daysy keert terug naar de gele kleur en knipperend violet licht om aan te geven dat de reset succesvol was.

Unpair jouw app account

Open DaysyDay, open Settings, ga naar de 'Accountpagina' en selecteer ‘Unpair Daysy’. Bevestig ‘unpair Daysy’.

Heeft de vorige eigenaar haar app account niet ontkoppelt? Mail naar info@daysy.nl het serienummer wat je in de app ziet voor je jouw email adres invoert. Het Serial Number is een 8-cijferig nummer. Je kunt al starten met meten omdat Daysy alle metingen onthoudt en met de synchronisatie in de app zichtbaar maakt. De reset van het account van de vorige eigenaar regelen wij doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen.

Daysy Nederland neemt geen gebruikte apparaten in, wij verkopen geen gebruikte apparaten. Via de tweedehands websites worden cyclus trackers tweedehands aangeboden.