Gå til dokker.com og trykk "Logg inn".

Velg om du vil logge inn med e-postadressen du er registrert med, via Facebook eller uten å bruke passord:

Passordløs innlogging (anbefalt)

Med passordløs innlogging unngår du problemet med å skulle huske passord.
Skriv inn brukernavnet ditt (= e-postadressen du er registrert med). Tast inn koden (6 siffer) du mottar på e-post, og trykk Fortsett. Da er du inne.

Mottar du ikke koden på e-post? Mulige årsaker:

• E-posten fra Dokker har havnet i  Søppelpost i e-postsystemet ditt
  • Du er allerede innlogget
  • Du bruker en utdatert nettleser (Internet Explorer)

Innlogging med e-postadressen din

Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt.
Trykk "Logg inn".

Innlogging med Facebook

1. Klikk “Logg inn med Facebook”
  2. Logg på Facebook og godkjenn Dokker.

Hvis Dokker kjenner deg igjen, blir du logget inn automatisk. Hvis Dokker ikke kjenner deg igjen, blir du bedt om å enten logge inn, for å koble sammen Dokker- og Facebook-kontoen din, eller opprette ny Dokker-konto.