MERK: I forbindelse med publisering av ny versjon av Dokker 12. februar 2020, vil deler av denne artikkelen være utdatert. Oppdaterte ressurser kommer😀

Dokker hjelper deg til å:

• lage "bevis" på din egen kompetanse og bygge opp din egen CV. Alt du produserer i Dokker vil du ha tilgang til i "evig" tid- også etter at du er ferdig på skolen eller i bedriften.
  • bli bedre til å planlegge arbeid
  • trene til en ev. fagprøve. Strukturen i Dokker (planlegging, gjennomføring og vurdering) brukes mye ved fagprøver.
  • bli flinkere til å vurdere og reflektere. Arbeidslivet ønsker seg reflekterte folk!
  • bli flinkere til å dokumentere. Et krav i alle yrker.
  • trene digital ferdighet. Etterspurt i arbeidslivet.
  • samle alle dokumenter på ét og samme sted. Unngå rot i systemet!

Begynn med én gang!
Du kan allerede nå begynne å bruke Dokker.

Men for å kunne kommunisere med og få hjelp av én eller flere fagpersoner på best mulig måte, må dere være på den samme gruppen. Har du lærere, veiledere eller andre støttespillere som følger deg opp, kan du kontakte disse for å få vite mer om hvilken gruppe du skal tilhøre. I tillegg må du gi andre tilgang til arbeidet ditt.

Beskriv med tekst, bilder, video og/eller lydopptak. Vis at du kan reflektere og lære. Gi støttespillerne dine tilgang til å veilede deg underveis, og velg én av dem som Mottaker for sluttvurdering og endelig godkjenning.

Denne videoen gir deg en liten omvisning i Dokker:

Se hvordan du går fram for å opprette et Arbeidsoppdrag - som er den dokumenttypen som brukes mest i Dokker:

Ikke nøl med å be om hjelp ved behov!
Chatten har du også tilgang til på innloggingssiden (dokker.com), slik at du kan sende en melding ved ev. innloggingsproblemer.

Tips: Unngå å lage en ny konto om du ikke kommer deg inn! Flere kontoer skaper ofte kommunikasjonsproblemer.

PS: Du kan velge om brukernavnet/e-postadressen din skal være synlig for andre i Dokker. Gå til Innstillinger

Øvelse gjør mester:)  Lykke til!