For å registrere deg, må du ha en egen e-postadresse. Denne vil være brukernavnet ditt og identifiserer deg fra andre brukere i Dokker.

• Trykk “Opprett konto” og fyll ut skjemaet som kommer opp. Skriv inn e-postadressen din 100 % riktig. Trykk "Opprett" til slutt.
  • Du vil nå motta denne beskjeden i Dokker:
  • Gå til e-postkontoen din og åpne e-posten fra Dokker (Hvis du ikke finner den, sjekk søppelpost-mappen, eller ta kontakt med oss). Følg informasjonen i e-postmeldingen (trykk på "Fortsett" eller på lenken), og så er du inne i Dokker:

Registrering med invitasjonskode

Har noen gitt deg en invitasjonskode til å være med i en gruppe? Da kan du registrere deg i samme prosess. Gå til dokker.com/join og skriv inn koden her. Følg anvisningene videre.