Brukernavnet identifiserer deg som bruker av Dokker. Brukernavnet ditt i Dokker er e-postadressen du registrerer deg med.

For- og etternavn fungerer ikke som brukernavn, fordi ulike personer kan ha like navn. I kommunikasjon med oss Dokker-folket, blir vi glade om du henviser til e-postadresse og ikke til navn😀

Et tips:
Bruk din egen, personlige e-postadresse som brukernavn på Dokker, i stedet for en adresse tilknyttet en institusjon/organisasjon. Du vil enkelt kunne få tilgang til kontoen din så lenge du selv ønsker, også etter at du ikke har noen tilknytning til institusjonen/organisasjonen.

NB: Det er ingen fare om du allerede har registrert deg med en ikke-privat e-postadresse, for du kan når som helst endre brukernavn.

Les også Kan jeg ha flere kontoer i Dokker?