Ønsker deres virksomhet å komme i gang med Dokker for bedre å tilrettelegge individuell oppfølging, samhandling og dokumentasjon? Bruk veiledningen i denne artikkelen for å komme raskt i gang. I Dokker eier alle sine egne data og kontrollerer tilgang. Dokker kan brukes på datamaskin, nettbrett og mobiltelefon. Du finner mer informasjon på dokker.com.

IT-admin / superbruker

1. Registrer egen brukerkonto på app.dokker.com
  2. Kontakt Dokker Support på e-post support@dokker.com eller chat app.dokker.com, så oppretter vi et “rom” for dere. I rommet kan dere opprette grupper og invitere flere folk. Inviter alle ansatte til rommet eller opprett undergrupper du kan invitere folk til
  3. Lag en invitasjonslink og send den til alle du ønsker å invitere.
  4. Gjør medlemmer til gruppeadministrator eller gi dem “Opprett gruppe”-tillatelse så de får til å opprette og adminstrere egne grupper
  5. Legg til eventuelle læreplaner

Ressurser

Å komme i gang

1. Ta en bli kjent-runde i Dokker
  2. Gi/spør om nødvendige tilganger
  3. Støttespiller (veileder, lærer o.l.) oppretter Oppgave som tildeles Deltaker
  4. Deltaker (elev, lærling, deltaker o.l.) deler besvarelsen på så tidlig tidspunkt som mulig
  5. Støttespiller og Deltaker snakker sammen underveis i kommentarfeltet
  6. Deltaker leverer inn arbeidet
  7. Støttespiller sluttvurderer/godkjenner arbeidet

Ressurser