För att titta på streamen på din Apple TV måste du starta streamen på en iPhone, iPad eller Apple-dator.

Så här gör du på iPhone och iPad:

Använd Skärmdubblering för att se hela iOS-enhetens skärm på din Apple TV eller AirPlay 2-kompatibla smart-tv.

1. Anslut iOS-enheten till samma Wi-Fi-nätverk som din Apple TV eller AirPlay 2-kompatibla smart-tv.

2. Öppna Kontrollcenter:
    - På iPhone X eller senare eller iPad med iOS 12 eller senare sveper du nedåt från skärmens övre högra hörn.
    - På iPhone 8 eller tidigare eller iOS 11 eller tidigare sveper du uppåt från skärmens underkant.

3. Tryck på Skärmdubblering.

4. Välj din Apple TV eller AirPlay 2-kompatibla smart-tv från listan. Behöver du hjälp?

5. Om du uppmanas att ange ett lösenord för AirPlay på TV-skärmen skriver du lösenordet på din iOS-enhet.

Din TV använder samma orientering och bildförhållande som på skärmen på din iOS-enhet. Om du vill fylla hela TV-skärmen med den dubblerade iOS-enhetens skärmbild ändrar du TV-apparatens bildförhållande eller zoomningsinställningar.

När du vill sluta spegla iOS-enheten öppnar du Kontrollcenter och trycker på Skärmdubblering och sedan på Sluta spegla. Eller tryck på menyknappen på Apple TV Remote.

Så här gör du från en Apple-dator:

1. Se till att din enhet är på samma wifi-nätverk som din Apple TV

2. Spegla din skärm genom att trycka på symbolen ovan som skall finnas längst upp på skärmen till höger.

Följande Apple-dator stödjer spegling till Apple TV

• iMac (mitten av 2011 och nyare)

• Mac Mini (mitten av 2011 och nyare)

• Macbook Air (mitten av 2011 och nyare)

• Macbook Pro (tidigt 2011 och nyare)

• Mac Pro (2013 och nyare)