Alle samlingerTilbud
Slik fungerer vår kalkulasjonsmodul

Se nærmere på hvordan du bruker nivåer i en kalkulasjon

Melodi Filiz avatar
Skrevet av Melodi Filiz
Oppdatert over en uke siden

Funksjonalitet

Legg til varer: Du kan legge til varer til høyre

Legg til pakker: Du kan legge til pakker til høyre

• Delte pakker: Pakker som er laget av rørleggere - for rørleggere

• Egne pakker: Pakker som er egendefinert etter ditt eget ønske og behov

Tilbudsbrev: Du kan bytte mellom Kalkulasjon og Tilbudsbrev øverst til venstre

Forhåndsvisning: Du kan se hvordan tilbudet ser ut ved å trykke på "Forhåndsvisning" øverst på siden

Slette tilbud: Du kan slette tilbudet øverst på siden ved å trykke på "Slett tilbud"

Endre påslag/rabatt: Gå inn i et nivå og marker varer. Trykk på "Endre linjer" --> "Endre påslag og rabatt". Du kan justere og overskrive påslag/rabatt.

• Ved å overskrive påslag/rabatt får alle valgte linjer samme påslag/rabatt.

• Ved å justere påslag/rabatt legger du til (eller trekker fra) rabatt/påslag på det som allerede er i kalkulasjonen.

Slette varer: Du kan slette linjer i kalkulasjonen ved å markere aktuelle linjer --> Slett linjer

Utpris: Se punktet Beløp

Beløp: Utprisen på linjen er beregnet etter hvilken kundegruppe tilbudet gjelder og hvilken prisgruppe kunden ligger i.

Nivåer

For å endre et nivå, trykk på de tre prikkene til høyre for nivået.

For å legge til undernivåer trykker du på "+"-tegnet

For å endre navnet på nivået trykker du på blyanten

For å låse totalbeløpet for et nivå trykker du på hengelåsen

For å kopiere nivået med undernivåer trykker på du "Dupliser nivå og varer"

For å multiplisere varer i et nivå, trykk på "Multipliser varer"

For å fjerne nivået med undernivåer trykker på "Slett nivå og varer"

For å flytte nivået må du først lagre nivået som skal flyttes. Trykk så og hold på de tre prikkene før du drag nivået dit du vil ha det.

Varekategorier

Kalkulasjonen er summert opp under varekategorier. Her ser du hvor mange av hver sats det er kalkulert med. Varekategorier gjelder for hele tilbudet.