Gå til hovedinnhold
Alle samlingerKunder
Slik endrer du kundenummer på et kundekort

Endring av kundenummer på en kunde kan gjennomføres om man er forsiktig

Melodi Filiz avatar
Skrevet av Melodi Filiz
Oppdatert over en uke siden

OBS! Det bør utvises stor forsiktighet ved endringer av kundenummer.

Dersom bytte av kundenummer er nødvendig, gjøres dette ved å gå på kundekortet i Kundeoversikten og klikke på blyantsymbolet ved siden av dagens kundenummer.

I dialogboks som kommer opp, kan man se hva neste tilgjengelige kundenummer på listen er, eventuelt velge et nummer etter denne nummerserien.

Trykk på OK for å lagre.