Alle samlingerInnstillinger og brukeroppsettFirmaoppsett
Slik endrer du avsendernavn på SMS sendt fra systemet

Se hvordan avsendernavn eller telefonnummer for SMS kan endres

Melodi Filiz avatar
Skrevet av Melodi Filiz
Oppdatert over en uke siden

For å endre avsendernavn på SMS sendt fra systemet, trykk først på Innstillinger. Velg så Bedrift.

Trykk på blyanten til høyre for Bedriftsopplysninger. Skriv inn nytt navn i feltet for Avsender for SMS.
Avsendernavn kan max være 11 tegn og kan ikke inneholde æ, ø eller å.

Tips! Du kan velge å legge inn ditt mobilnummer her slik at dine kunder kan svare på SMS sendt fra systemet. Svar vil da gå til din telefon