Alle samlingerTilbud
Slik oppdaterer du priser i pakker

Oppdatering av kostpris og rekalkulering av priser i egne pakker

Christian Baar Hammerud avatar
Skrevet av Christian Baar Hammerud
Oppdatert over en uke siden

Har du en pakke hvor kostpris har endret seg, kan man oppdatere priser enkelt ved import av pakke til kalkulasjonen.

Ved importering vil du få et varsel dersom prisen er endret.

Ønsker du oppdatere prisene trykker du på den blå lenken “her”, og du blir videresendt til endring av pakke. Her kan du trykke på “Oppdater kostpriser og rekalkuler priser”.

Etter endringene er utført og lagret, kan du gå tilbake til kalkulasjonen og importere oppdatert pakke