Aika
Aika: Tuntikortti työajan kirjaamisessa

Tuntikortti - asetukset ja käyttö

Päivitetty yli viikko sitten

Tuntikortti -näkymän käyttö työajan kirjaamisessa

Tuntikortti -näkymän käyttö on vaihtoehtoinen tapa työajan kirjaamiseen.

Tuntikortista voi tehdä kullekin työntekijälle selkeän yhden päivän näkymän, johon on valmiiksi asetettu juuri kyseisen työntekijän käyttämät palkkalajit. Näkymässä voi olla mukana myös esimerkiksi päivärahat ja kilometrikorvaukset.

Tältä tuntikortti -näkymä näyttää matkapuhelimessa:

Tuntikortti -näkymän vaatimat asetukset

Jos haluat käyttää tuntikortti -näkymää työajan seurannassa, valitse siihen haluamasi palkkalajit. Tämä tapahtuu laittamalla rasti palkkalajien muokkausnäkymässä kohtaan "oletus" (kuva alla).