Sähköinen allekirjoitus
Jarkko Kähkönen avatar
Tekijä: Jarkko Kähkönen
Päivitetty yli viikko sitten

Sähköinen allekirjoitus on yhtä pätevä kuin kynällä kirjoitettu, mutta säästää valtavasti aikaa ja rahaa. Nettilaskun sähköinen allekirjoitus Epic sign käyttää pankkien verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta allekirjoittajan tunnistamiseen ja on luotettava sekä turvallinen tapa allekirjoittaa kaikki yrityksesi sopimukset tai muut asiakirjat.

Voit lähettää minkä tahansa dokumentin (.pdf muodossa) sähköisesti allekirjoitettavaksi suoraan palvelumme valikon "Epic Sign" kautta.

Palvelun hinta on 0,95 €/allekirjoitus + ALV. Mikäli lähetät dokumentin kahdelle henkilölle allekirjoitettavaksi, tästä tulee 2 x 0,95 €/allekirjoitus veloitus joka laskutetaan seuraavalla laskullanne.

Näillä ohjeilla lähetät dokumentin sähköiseen allekirjoitukseen nettilasku.fi palvelussa:

1. Mene päävalikosta Epic Sign -> Dokumentit

2. Valitse PDF-tiedosto koneeltasi ja paina Aloita

3. Paina "Lisää allekirjoittajat" ja avautuvaan ikkunaan valitse sähköisen allekirjoituskutsun valinnat ja syötä allekirjoittajat.

4. Kaikille allekirjoittamaan kutsumillesi lähtee heti sähköposti, josta dokumentin pääsee allekirjoittamaan. Voit lisätä allekirjoittajia myös jälkikäteen samasta kohdasta napilla "Näytä allekirjoituspyyntö".

5. Kun kaikki ovat allekirjoittaneet dokumentin, saat vielä lopullisen, allekirjoituksilla olevan dokumentin sähköpostiisi. Epic Sign -> Dokumentit-sivulle tulee automaattisesti allekirjoitettu versio dokumentista (noin 15 minuutin viivellä, kun viimeinen allekirjoitus on tehty)

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, kokeile chat ikkunaa, tai laita viesti