Kaikki kokoelmatNettilasku taloushallintoMuut lisätoiminnot
Käytön aloittaminen (ei aiempia Nettilasku.fi-tunnuksia)
Jarkko Kähkönen avatar
Tekijä: Jarkko Kähkönen
Päivitetty yli viikko sitten

1. Ladatkaa Nettilasku.fi-sovellus sovelluskaupasta (Android, iPhone).

2. Rekisteröitykää osoitteessa www.nettilasku.fi.

3. Käyttäkää saamianne käyttäjätunnusta ja salasanaa mobiilisovelluksessa.

4. Syöttäkää ensimmäisellä kerralla käyttäjätunnus, salasana sekä haluamanne kirjautumis-pin-koodi.

Pin-koodia käytetään jatkossa, jos haluatte katsella Nettilasku.fi-tietoja käyttäen mobiilisovellusta. Kirjanpitotositteiden, käyntikorttien ja muiden dokumenttien tallentaminen ei vaadi pin-koodin syöttämistä.

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, kokeile chat ikkunaa, tai laita viesti