Käyttäjän lisääminen yritykselle
Jarkko Kähkönen avatar
Tekijä: Jarkko Kähkönen
Päivitetty yli viikko sitten

1. Määrittele käyttäjän rooli (tämä ei ole välttämätöntä, jos sopiva rooli on jo olemassa)

Omat tiedot-> Roolit-> Uusi rooli-> Valitse sopivat oikeudet roolille

2. Lisää uusi käyttäjä

Omat tiedot-> Käyttäjät-> Jos ei palkanlaskentaa ole päällä syötä tiedot suoraan riviin:

Jos palkanlaskenta on päällä paina "Uusi käyttäjä (+)"-nappulaa:

-> Täytä tiedot ja valitse rooli

Tarkista vielä lopuksi kirjautumalla ko. käyttäjänä, että käyttäjän oikeudet ja käyttöliittymä täsmää määrittelemääsi rooliin.

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, kokeile chat ikkunaa, tai laita viesti