Wysiwyg-lasku

Näköislasku-ominaisuus ja muuta julkaistu

Jarkko Kähkönen avatar
Tekijä: Jarkko Kähkönen
Päivitetty yli viikko sitten

WYSIWYG-lasku

Muokkauksen Käyttöliittymä

• Ulkoasu: Laskun muokkaus on nyt lähes identtinen PDF-laskun kanssa osiosijoittelun ja kenttänäkyvyysasetusten osalta.

• Ylälaita: Laskun lähetystoiminnot siirretty laskun ylälaitaan.

• Toimintopainikkeet:

• Ylä- ja alalaitaan sijoitetut toimintopainikkeet.

• Takaisin-painike lisätty.

• Tallenna ja Siirry lähettämään -painikkeet yhdistetty yhdeksi Siirry lähettämään-painikkeeksi (tallentaa ennen lähetystä).

• Siirry lähettämään ja Laskuta -painikkeet vihreällä pohjavärillä.

• Välitallenna-painike lisätty, aluksi disabloitu mutta aktivoituu kenttien muokkaamisen jälkeen.

• Oikea ylälaita:

• Lisätiedot, Maksusuoritukset ja Ohje -painikkeet.

• Lisätiedot-popup: Sisältää kaikki kentät, jotka eivät näy päänäytössä.

• Vasen yläosa:

• Logo ja aputoiminimen logo: Näyttö, vaihto, lisäys, poisto.

• Lähettäjä: Vaihto.

• Vastaanottaja: Vaihto, muokkaus, lisäys.

• Muun kuvan lisäys/vaihto/poisto suoraan laskulta.

Muutosdatan Päivitys

• Kun aputoiminimeä tai laskutusasiakasta muokataan, muutokset päivittyvät laskunäkymään.

Rivitoimintojen Responsiivisuus

• Laskun rivit toimivat responsiivisesti: taulukkomuotoinen näkymä suurilla ruuduilla, box-mallinäkymä pienemmillä ruuduilla.

• Box-malli: Kentät näkyvät rinnakkain riippuen containerin leveydestä.

Taulukot ja Näkyvyysasetukset

• Laskun taulukot nykyaikaistettu.

• Näytä laskulla ALV-yhteenveto -asetus otetaan huomioon.

• Suoritukset otetaan huomioon oikean ylälaidan Summa-kentässä ja näytetään KULUT YHTEENSÄ, MAKSUT, SUMMA, MAKSETTAVAA -tiedot.

• Käänteisen alvin teksti näkyviin, jos käänteisiä alveja on laskuriveissä.

Erityisominaisuudet

• Tehokäyttäjän Pro-tila-asetus.

• Laskunumero, Päiväys, Maksuehto, Eräpäivä -kentät järjestetty muokkauksessa ja PDF-laskussa.

• Summa-kenttä siirretty maksuehdon entiselle paikalle.

• Tilinumero näkyviin kuten PDF-laskussa.

Laskun Lähetys ja Esikatselu

• Laskun lähetys sisältää pelkän PDF-esikatselun (ei HTML-esikatselua).

• Laskun lähetyksen tiedot (hinnat jne.) laitettu bokseihin rinnakkain.

• Laskutusaihe-kenttä näkyvissä vain tarvittaessa.

Navigointi ja Käyttöliittymä

• Takaisin-painike vie takaisin laskulistaan ja korostaa muokattavan laskun.

• Tavarantoimittaja: Ostoskori-painike ja valitun toimittajan alkukirjaimet.

• Tuotteen valinta mobiilissa toimii klikkaamalla (ei kosketuksella), lista näkyy korkeintaan koko ruudun levyisenä.

Mobiili- ja Muut Parannukset

• Huomautusaika ja viivästyskorko vain lukutilassa oletuksena, kynäkuvakkeella muokattavaksi.

• Laskun alalaita sisältää samat yhteystiedot ja tilitiedot kuin PDF-laskussa.

• Ostoreskontran tilioteriveihin lisätty näytä/kätke-painike.

• Disabled-checkboksien ja radiobuttonien ulkoasu iPhonessa korjattu.

• Välilehdet-otsikko mobiilissa hakunäytön ylle.

• Laskuyhteenveto ja Myyntireskontra -toiminnot popupin taakse.

• Kaikki toiminnot -ilmoitusteksti korjattu näyttämään vain perustoiminnot.

• Laskuyhteenveto-osion näkyminen roolin oikeuksiin.

• Back/Forward-napeilla siirtyminen päivittää valikko-itemit.

• Ohjelman päivittymisestä ilmoitus, jotta sivu voidaan ladata uudelleen.

• Laskutusasiakkaan muokkauksen Tallenna-painike myös ylälaitaan mobiilissa.

• Veroton ja Verollinen -syöttöjärjestys lisätty, näkyy molemmat hinnat ja aktiivinen kenttä korostuu.