Kaikki kokoelmatViikkotiedotteet
Mobiiliystävällisempi käyttöliittymä

Uudistimme käyttöliittymää helpommaksi käyttää mobiililaitteilla.

Jarkko Kähkönen avatar
Tekijä: Jarkko Kähkönen
Päivitetty yli viikko sitten

Syksyllä 2021 julkaisimme ensimmäisen mobiiliystävällisemmän käyttöliittymän. Nyt olemme laajentaneet mobiilitukea useammille sivuille ja tehneet käyttöliittymäparannuksia käytettävyyden parantamiseksi. Alla on listattu tehdyt muutokset, ja jatkossa päivitämme lisää sivuja mobiiliyhteensopiviksi:

• Asiakasryhmät-sivun mobilisointi ja käyttöliittymäkorjaukset.

• Kustannuspaikat-sivun mobilisointi ja käyttöliittymäkorjaukset.

• Roolin muokkaus -sivun käyttöliittymäkorjaus.

• Omat tiedot -sivun mobilisointi ja tyylikorjaus.

• Ilmoita laskutusosoitteesi -toimintoon käyttöliittymäkorjaukset.

• Tilien saldojen ja kassavirtalaskelman mobilisointi.

• Laskutusosoitteen ilmoittaminen laskujen lähettäjille -sivun mobilisointi ja käyttöliittymäkorjaus.

• Laskutusosoitteen kopiointi leikepöydälle yhtenäistettiin muiden toimintojen kanssa.

• Ostolaskun muokkauksen "Näytä muut toiminnot..."-painikkeen nimi muutettiin "Muut toiminnot".

• Laskujen silmä-popupista poistettiin "Välilehdet"-otsikko ja nopeutettiin laskutusloki-välilehden latautumista poistamalla iframe.

• Tarjouksille lisättiin "Laskun eräpäivä" -kenttä näkyviin virheen sattuessa.

• Tilauksesi-sivulla skrollaus korjattiin niin, ettei nappien sijainti muutu tekstin lisäämisen jälkeen.

• Tilauksesi-sivun verkkolaskutuksen käyttöönotto-popup sulkeutuu, kun painetaan "Kytke verkkolaskutus" -nappeja.

• JavaScript-virheiden poistaminen, kun käyttäjä painaa "Siirry lähettämään maksumuistutus...".

• Lähetteiden tallentaminen ilman "Laskun eräpäivä" -virhettä.

• Laskut-sivulla "Lataa PDF" lataa PDF-tiedoston suoraan. Laskun lähetyksessä tekstinä "Avaa PDF".

• Suoritukset-sivun mobilisointi ja painikkeiden käyttöliittymäkorjaukset.

• Kohdistamattomien suoritusten laskun tiedot tiivistettiin yhteen taulukon solu (td), ja peukku-painikkeet tehtiin selkeämmiksi.

• Suoritukset-sivulle lisättiin hakunäytön marginit kuntoon, ja indeksejä tauluihin suorituskyvyn parantamiseksi.

• Kokonaistilanne-sivun mobilisointi.

• Tilauksesi-sivun ohje-popup korjattu, jotta se ei enää anna puuttuvien elementtien virheilmoituksia.

• Salasanan unohtaminen -ikkunan marginit korjattiin vaakakännykällä.

• Ylävalikon responsiivisuus korjattu, jotta vain sisältö skrollaa vaakasuunnassa, ylävalikko pysyy paikallaan.

• Hakutulosten navigointipainikkeet järjestettiin paremmin mobiilissa, ja välilehdet harmaiksi.

• Laskut-sivun asiakastyyppi muutettu radiopainikkeeksi muokkauksessa.

• Virhe-/ilmoituspopupeihin lisätty dynaaminen aikaraja, jonka jälkeen popup sulkeutuu.

Nämä parannukset parantavat mobiilikäytettävyyttä ja tekevät ohjelman käytöstä sujuvampaa erityisesti pienillä näytöillä.

4o