Tuntien kirjaus

Kuinka tuntikirjauksen tuntien ja muiden nimikkeiden kirjauksia tehdään

Jarkko Kähkönen avatar
Tekijä: Jarkko Kähkönen
Päivitetty yli viikko sitten

Tuntikirjaus – Töiden kirjaus

1. Mene kohtaan Tuntikirjaus -> Töiden kirjaus. Jos käytössäsi on Super-tuotteeseen kuuluva Projektinhallinta-lisäominaisuus, löydät tämän toiminnon Projektinhallinta-päävalikon alta.

2. Avaa haluamasi päivä napsauttamalla Avaa (+) -painiketta. Oletuksena avautuu kuluva päivä.

3. Valitse asiakas ja projekti. Valitse kirjaustyyppi ja syötä määrä sekä vapaa kuvaus. Tallenna tiedot painamalla plus-ikonia.

4. Voit muokata olemassa olevia kirjauksia kynä-kuvakkeesta tai poistaa niitä roskakori-ikonista.

5. Alhaalla näet yhteenvedon kyseisen aikavälin kirjauksista.

6. Ylhäältä voit:

• Valita työntekijän (jos olet pääkäyttäjä).

• Valita aikavälin.

• Selata edellisen ja seuraavan viikon näkymiä eteen- ja taaksepäin.

• Palata kuluvan viikon näkymään napsauttamalla Kuluva viikko -painiketta.