Alle collectiesEEVEE Laadpas
Waar kan ik mijn kaarttransacties zien?

Bekijk een overzicht van al uw laadsessies

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door gebruik te maken van de EEVEE Mobility laadpas kunt u een lijst met transacties (laadsessies) bekijken. Dit overzicht wordt beschikbaar gesteld in de EEVEE-app voor EEVEE-chauffeurs, en in het EEVEE Business Platform voor wagenparkbeheerders.

Houd er rekening mee dat er een vertraging kan optreden en de informatie wordt weergegeven zodra deze is opgehaald van de Charge Point Operator (CPO), wat in sommige gevallen enige tijd kan duren.

Als u uw transactie na 4 weken nog steeds niet ziet, laat het ons dan weten via de EEVEE-app door naar Instellingen > Contact opnemen te gaan, zodat we dit kunnen onderzoeken.

De EEVEE-laadpas is momenteel exclusief voor EEVEE Business-gebruikers die zijn verbonden met een wagenpark. Als u geïnteresseerd bent in onze laadpas, laat het ons dan gerust weten zodat we feedback kunnen verzamelen over de interesse in zo'n laadpas.