Alle collectiesEEVEE Laadpas
Hoe activeer/wijs ik een laadpas toe?

Ontdek hoe je een laadpas aan een bestuurder toewijst

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het activeren van een laadpas kan via het platform zelf. Dit geldt zowel voor de eerste keer activeren als voor het toewijzen van een nieuwe kaart aan een bestaande bestuurder.

Hier zijn de stappen:

• Ga naar de Vloot-overzichtspagina

• Open/selecteer een bestuurder (die laadpasrechten heeft ingeschakeld)

• Klik op de kaart met de melding 'Geen laadpas gekoppeld'

• Zoek of selecteer het toepasselijke kaartnummer

• Bevestig de selectie

Je kunt nu de kaart aan je bestuurder geven.

Goed om te weten: je hoeft geen verbonden auto te hebben om de EEVEE-laadpas te gebruiken. Echter, in combinatie bieden ze de meeste waarde.

Let op: de activatie van de kaart kan tot 4 dagen duren. Dit komt doordat de kaart moet worden geregistreerd bij alle openbare laadnetwerken. Eenmaal actief, zal de kaart toegankelijk zijn op meer dan 500.000 locaties.

Als je nog geen kaarten hebt, leer dan hier meer over hoe je ze kunt bestellen.