Hoe een bestelling plaatsen
E
Geschreven door E farmz
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier is hoe je een bestelling plaatst op Efarmz.be :

1. Klik rechtsboven op "Levering"

3. Voer uw postcode in en kies uw leveringsdatum en tijdslot. Klik op "REGISTREER":

LET OP : zoals u op de onderstaande foto kunt zien, kunnen de leverdata verschillen afhankelijk van het type bestelling (shop of maaltijdbox) en uw postcode. Als u een bestelling plaatst met producten uit onze shop EN maaltijdboxen, selecteer dan de datum "1e levering maaltijdbox" anders wordt uw bestelling op twee verschillende data geleverd.

4. Voeg producten toe aan uw winkelmandje (minimum 25€). Wanneer u klaar bent, klik dan op uw winkelmandje en klik op "Een bestelling plaatsen" onderaan het winkelmandje dat aan de rechterkant verschijnt :

5. Log in of maak een klantaccount aan :

6. Controleer het overzicht van uw bestelling en pas indien nodig de hoeveelheden aan. Zodra alles in orde is, klik op "VOLGENDE":

7. Voeg rechts een promotiecode toe in "KORTINGSCODE" als u er een heeft. Een bericht zal de registratie bevestigen :

8. Bevestig uw leveringsinformatie en uw betaling

9. Na het bevestigen van uw betaling, ziet u het volgende bericht verschijnen (op de eFarmz-website) : «Bedankt voor uw bestelling». U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail van uw bestelling.

Als u niet zeker weet of uw bestelling is gevalideerd, ga dan naar het tabblad "Mijn bestellingen".

Als de bestelling die u zojuist heeft geplaatst daar staat, is alles in orde! Als er echter geen bestelling verschijnt, is uw bestelling niet gevalideerd. Dit kan verschillende redenen hebben, klik hier voor meer informatie.

*Wij kunnen geen telefonische bestellingen accepteren. Als u een bestelling wilt plaatsen, moet u dit online doen 😉

Goed om weten : Het kan zijn dat wij een of meerdere producten die u heeft besteld niet kunnen leveren vanwege productie- of bevoorradingsproblemen (we werken met kleine producenten) 🙂 Wanneer dit gebeurt, proberen we u zo snel mogelijk op de hoogte te stellen en vergoeden we u met een tegoed op uw account.

Deze situatie wordt grotendeels verklaard door het feit dat we werken met een just-in-time-systeem voor alle ultra verse & verse producten, er zit dus maar 48 uur tussen het moment dat we de bestelling plaatsen bij onze producenten en het moment dat de producten bij u aankomen.