Alle collectiesVriendenkorting, promocodes en cadeaubonnen
Hoe kan ik een promocode toevoegen ? Klassieke bestelling & Abonnement
Hoe kan ik een promocode toevoegen ? Klassieke bestelling & Abonnement
E
Geschreven door E farmz
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een promocode toe te voegen en af te trekken van het totaalbedrag van je bestelling, zijn er 2 mogelijkheden:

• Als je een klassieke bestelling plaatst: vul je mandje en klik op "Bestelling plaatsen".

• Als je op een computer zit: in de 1e fase van het afronden van de bestelling zie je aan de rechterkant van je scherm "Kortingscode" verschijnen met de mogelijkheid er een toe te voegen. Klik op "+ Voeg toe"

• Als je een smartphone gebruikt: in de 2e fase van het afrekenen verschijnt er een regel "Kortingscode" onder je artikelen, zodat je er een kunt toevoegen. Klik op "+ Voeg toe":

Als de promocode gevalideerd is, wordt het bedrag van de code automatisch afgetrokken van het totaalbedrag van je bestelling 🙂

Als de promocode niet is toegevoegd, zijn er verschillende verklaringen: je hebt hem al gebruikt, hij is verlopen, hij is alleen geldig voor de 1e of 2e bestelling enz.

• Als je een abonnement hebt: ga naar de pagina "Mijn abonnement", in de rubriek "Samenvatting van het abonnement" en voer je promocode in in de ruimte "je promocode", klik daarna op “bevestigen”: