Alle collectiesLevering
Hoe kan ik het dichtstbijzijnde afhaalpunt vinden / selecteren ?
Hoe kan ik het dichtstbijzijnde afhaalpunt vinden / selecteren ?
E
Geschreven door E farmz
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om het dichtstbijzijnde afhaalpunt te vinden / te selecteren, volg dan deze stappen:

1. Ga naar onze website: https://www.efarmz.be/nl

2. Klik op de leveringsknop (witte vrachtwagen) rechtsboven op de pagina.

3. U vindt dan het tabblad waar u uw postcode moet invullen, uw bezorgwijze moet kiezen en door te klikken op "LEVERING AAN DEPOTS" krijgt u een lijst met afhaalpunten in uw stad.

Als het niet mogelijk is om het afhaalpunt te selecteren (het is grijs), moet u uw bezorgdatum wijzigen. Om het afhaalpunt te kunnen selecteren, moet u dus uw bezorgdatum wijzigen en een vrijdag kiezen.

Als u echter de juiste bezorgdag heeft gekozen maar nog steeds het afhaalpunt niet kunt selecteren, betekent dit dat het afhaalpunt gesloten is. U kunt hierover contact met ons opnemen via ons contactformulier.