Hoe werken de tegoedbonnen ?
Esther eFarmz avatar
Geschreven door Esther eFarmz
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Creditnota's zijn tegoedbonnen die je op je eFarmz account worden toegekend en waarvan je het bedrag kan aftrekken bij de betaling van je volgende bestelling.

Je kunt je tegoedbonnen bekijken in de rubriek "Tegoedbonnen" op je account. Daar zal je zowel je beschikbare als je reeds gebruikte tegoedbonnen kunnen zien.

Bij het plaatsen van een klassieke bestelling: als je je bestelling afrondt, klik je op "Toevoegen" rechts op je scherm, naast je tegoedbon die automatisch verschijnt. Het bedrag wordt dan afgetrokken van het totaalbedrag van de bestelling.

Als je een abonnement hebt: de tegoedbon wordt automatisch afgetrokken van je volgende betaling, je hoeft dus niets te doen.

Tegoedbonnen kunnen worden gecombineerd met promotiecodes.