Problemen op de site
Hoe kan ik een technisch probleem op de site melden ?
E
Geschreven door E farmz
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan zijn dat je problemen ondervindt op de site, maar dit kan te wijten zijn aan de cookies van je computer of je smartphone.

Alvorens ons te contacteren, probeer even hetvolgende:

• Log uit

• Verlaat de eFarmz pagina

• Verwijder je cookies / browsegeschiedenis

• Heropen de eFarmz pagina

• Sta de cookies toe

• En probeer het opnieuw

Als dit nog steeds niet werkt, porbeer dan even een andere browser (Chrome, Safari, Firefox).

Als dit niets oplost, of als er een ander probleem is op onze site, neem dan contact met ons op via het contactformulier, en vergeet niet om te vermelden :

• Op welke pagina het probleem zich voordoet (bijvoorbeeld de homepage van de site, de pagina "Mijn abonnement")

• Welke actie het probleem veroorzaakt en wat er precies gebeurt (bv. wanneer ik op een productfiche klik, verschijnt er een "foutmelding")

• Stuur ons een screenshot van de pagina waarop het probleem zich voordoet.

Wij zullen je zo spoedig mogelijk helpen. Bedankt 😊