Teamleden toevoegen

Om het rooster te kunnen maken heb je teamleden nodig. Dit artikel legt uit hoe je teamleden uitnodigt voor je vestiging.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Eerst en vooral heb je teamleden nodig. Er zijn twee manieren om teamleden toe te voegen. Je kan ze handmatig uitnodigen. Of je kan je teamleden inladen in Eitje door een koppeling met een HR-systeem.

Teamleden handmatig uitnodigen

Zo voeg je een teamlid toe aan je vestiging:

1. Navigeer bovenaan in het menu naar Team > Teamleden uitnodigen. Je kan ook klikken op 'Team' en dan rechtsboven op de knop 'Uitnodigen'.

2. Een nieuw scherm opent. Vul het e-mailadres van een teamlid in. Je kan ook direct meerdere teamleden uitnodigen.
    ā€‹

3. Heb je al teams gemaakt? Dan kan je het teamlid al meteen toevoegen aan het juiste team door deze te selecteren. Dit is niet verplicht.

4. Klik op 'Opslaan'.

āš ļø Let op! Krijgen je teamleden geen activatiemail na het uitnodigen? Je staat dan waarschijnlijk nog in de Inrichtingsmodus. Als je net start met Eitje zit je in de inrichtingsmodus. In deze modus kan je Eitje rustig inrichten zonder dat je teamleden automatisch al e-mails ontvangen. Wil je in de inrichtingsmodus blijven, maar toch een activatiemail sturen naar een teamlid? Lees hier hoe je dit doet.

Teamleden toevoegen met een HR-systeem

Je kan je teamleden ook toevoegen aan Eitje door een koppeling met een HR-systeem. Dan worden je teamleden automatisch ingeladen in Eitje. Eitje heeft koppelingen met verschillende HR-systemen, waaronder Nmbrs, Loket, Employes en Staffable.

ā€‹āš ļø Let op: Indien je een koppeling hebt met een HR-systeem en je je teamleden door middel van een synchronisatie inlaadt in Eitje, kan het gebeuren dat een teamlid twee keer in Eitje komt te staan. De oorzaak is dat dit teamlid in Eitje zit met een ander e-mailadres dan in het HR-systeem. Lees hier hoe je dit kan oplossen.