Team
Teams en teamleden 👫
Teamlid toevoegen aan/verwijderen uit een team

Door een teamlid aan een team toe te kennen zal deze toegang krijgen tot de informatie van dit team.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Na het toevoegen van teamleden hoef je alleen nog maar te bepalen tot welke teams zij behoren. Dit kun je op twee plekken doen.

In het Teams-overzicht

1. Klik op Teams in de navigatie

2. Selecteer onderaan de pagina het team dat je wilt beheren

3. Klik links onderin op Aan team toevoegen (of Uit team verwijderen als je dat wilt doen)

4. Selecteer het teamlid dat je wilt toevoegen/verwijderen.
    💡 Tip: Je kunt meerdere teamleden tegelijkertijd aan het team toevoegen door meer teamleden te selecteren.

5. Klik op Doorvoeren

In het profiel van het teamlid

1. Klik op Teams in de navigatie

2. Selecteer het teamlid dat je wilt beheren

3. Onder de beschikbaarheid zie je de vestiging

4. Klik op Voeg (naam) toe aan team

💡 Tip: Werkt een teamlid in meerdere teams? Je kunt eenvoudig meerdere teams selecteren in deze stap.