Rooster exporteren

Eenvoudig het rooster in Eitje exporteren naar een Excelbestand.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan makkelijk je rooster exporteren naar een Excelbestand. Zo kan je bijvoorbeeld je rooster printen en ophangen in je zaak.

Exporteren

1. Klik op 'Planning' in het menu.

2. Klik rechtsboven op 'Tools'.

3. Selecteer 'Planning exporteren'.

4. Kies in welk format je de planning wilt exporteren: in een tabel of in een lijst. Download de voorbeeldbestanden om te zien hoe dit eruit ziet.

5. Selecteer de periode waarvoor je de export wilt maken.

6. Klik op 'Doorvoeren'.

7. Download het bestand vanuit het notificatiecentrum rechtsboven.

Video-uitleg: