Planning
Rooster šŸ—“ļø
Shifts
Geplande uren en dagen van teamleden

Tijdens het plannen houd je rekening met de contracturen of het gewenste aantal dagen dat een teamlid wilt werken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Eitje maakt plannen zo makkelijk mogelijk voor je door op verschillende plekken aan te geven hoeveel uren of dagen je een teamlid al hebt ingepland.

1. Voor teamleden met een vast contract zie je achter hun naam het aantal geplande uren en het aantal contracturen (00:00 / 40:00).

2. Voor teamleden met een ander contract zie je achter hun naam het aantal geplande dagen en het aantal gewenste dagen (0 / 5).

āš ļø Let op: Indien je het aantal uren of dagen overschrijdt, kleurt de tekst rood ter waarschuwing.

Je vindt deze informatie op de volgende plekken:

In een shift

In de profielfoto van het teamlid staat aan de linkerkant een nummer. Dit nummer geeft het aantal dagen weer dat het teamlid is ingepland in deze week.
ā€‹

In het shiftvenster

Bij het aanmaken of bewerken van een shift, zie je het aantal uren of dagen per teamlid. Wat je ziet bij het teamlid dat je selecteert is inclusief de uren van die shift.
ā€‹

In de beschikbaarheidsweergave

-- Enkel in weergave per team --

Indien je de beschikbaarheid onder de knop 'Weergave' rechtsboven hebt aanstaan, krijg je de namen van de teamleden en hun beschikbaarheid per dag te zien. Achter hun naam zie je de uren en dagen.

In het Team Panel

Op de Roosterpagina kan je rechtsboven klikken op Team panel. Dan opent een venster aan de rechterkant waarmee je inzicht krijgt in de geplande uren.