Contracten

Lees hier hoe je per contract de instellingen aanpast.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elk contracttype heeft een verschillende set met instellingen. Zorg ervoor dat je deze correct instelt, anders gaat Eitje met de verkeerde data rekenen.

Verschillende type contracten

Onder 'Contracten' worden de drie verschillende type contracten weergeven die je kan toevoegen aan je teamleden. Als je aan het einde van de regel klikt, opent een extra venster met contractinformatie.

Hier kun je per contracttype aangeven of er verlof wordt opgebouwd.

Verder kan je hier ook de omrekenfactor aanpassen. Teamleden hebben in hun contract een brutosalaris per uur. Als werkgever betaal je echter wel meer dan alleen het brutosalaris. Deze werkgeverslasten kun je meenemen door een omrekenfactor in te stellen.

Salarisperiode instellen

Met deze instelling kun je instellen wat de startdatum is van een loonperiode. Ook kun je aangeven wat de duur van een periode is of hoeveel uur een fulltime werkweek is. De instellingen kunnen per contracttype verschillen.