Maak jij loonstroken via horecalonen/loonstrookgigant?

Dan kun je eenvoudig de uren doorzetten vanuit eitje door een Excel-bestand te exporteren.

Navigeer naar Instellingen > Vestiging instellingen > Activeer HR koppeling en selecteer Horecalonen. Na het activeren van de koppeling kun je onder Uren > Urenregistratie rechtsboven onder Tools nu ook Horecalonen selecteren.

Let op: om de koppeling goed te laten werken is het van belang dat van alle teamleden het BSN-nummer is ingevuld in eitje.