Training
Handboek 📚
Pdf-bestand toevoegen aan artikel

Lees hier hoe je een pdf-bestand kan toevoegen aan een artikel.

Deze week bijgewerkt

Er zijn twee manieren om een pdf-bestand toe te voegen aan een artikel. Het artikel bestaat uit een pdf-bestand of je voegt een pdf toe aan een artikel als bijlage.

Pdf-bestand als artikel

Je kan in plaats van een artikel zelf uit te schrijven ook een pdf-bestand uploaden. Tijdens het aanmaken van een artikel krijg je de vraag of je zelf het artikel wilt schrijven of een pdf-bestand wilt uploaden. Als je kiest voor een artikel kom je in de artikeleditor. Kies je voor pdf, kan je een bestand uploaden en kom je in de pdf viewer.

Heb je eerst gekozen om zelf een artikel te schrijven, maar wil je toch liever een pdf uploaden? Dan kan je van de artikeleditor wisselen naar de pdf viewer door op 'Gebruik: Artikeleditor' te klikken en te wisselen naar pdf viewer.

⚠️ Let op: Je kan per artikel maar één pdf-bestand toevoegen. Hou er ook rekening mee dat als je een pdf-bestand hebt geüpload, je geen artikel meer kan schrijven en omgekeerd.

Pdf-bestand als bijlage

Je kan ook een pdf-bestand toevoegen aan een zelfgeschreven artikel als bijlage. Dit dient dan apart geopend te worden om te kunnen zien, denk aan een bijlage in een e-mail. Je kan een bestand toevoegen door rechts van het artikel te klikken op 'Bestand toevoegen'.