Quiz toevoegen

Je kan je teamleden ook testen aan de hand van quizvragen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aan een thema kan je naast artikelen ook quizvragen toevoegen. Indien je een training activeert voor het betreffende thema, zullen ze deze quizvragen moeten beantwoorden.

Zo voeg je een quizvraag toe:

1. Klik bovenaan op 'Training' > Handboek.

2. Ga naar het thema waar je een quiz aan wilt toevoegen.

3. Klik op 'Maak' en selecteer 'Maak quiz'.

4. Vul de vraag in.

5. Vul de antwoordopties in. Je kan meer antwoordopties toevoegen door op de + naast de laatste antwoordoptie te klikken.

6. Duid de juiste antwoordoptie aan door het vinkje ernaast aan te klikken.
    ⚠️ Let op: Er is slechts één juist antwoord mogelijk, multiple choice kan dus niet.

7. Klik op 'Doorvoeren'.