Test run bij training

Heb je een training geactiveerd bij een thema en wil je testen of die goed werkt voor je die publiceert? Lees hier hoe je dat doet!

Deze week bijgewerkt

Is je training klaar, maar wil je graag weten hoe het eruitziet? Dan kan je een test run doen. Zo kan je de training zien zoals het er voor teamleden uit zal zien.

1. Klik bovenaan op 'Training' > Handboek.

2. Kies het thema waarvoor je een testrun wilt doen.

3. Klik in het control center linksonder in het scherm op 'Test run'.

4. Nu kun je het thema bekijken. Navigeer naar het volgende artikel/de volgende quizvraag door rechtsboven op 'Volgende' te klikken.

5. Als je de training wilt verlaten, klik je linksboven op 'Verlaat training'.