FAQ
Waarom staat iemand dubbel in Eitje?

Soms kan een teamlid door een koppeling per ongeluk twee keer toegevoegd worden aan Eitje. Lees hier hoe je dat oplost.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien je een koppeling hebt met een HR-systeem en je je teamleden door middel van een synchronisatie inlaadt in Eitje, kan het gebeuren dat een teamlid twee keer in Eitje komt te staan. De oorzaak is dat dit teamlid in Eitje zit met een ander e-mailadres dan in het HR-systeem.

Dit kan problemen opleveren bij het doorzetten van uren of het updaten van contractinformatie, dus is belangrijk om op te lossen.

Hoe los je dit op voor Nmbrs?

1. Ga naar de Team pagina en klik op het account dat zojuist is binnengekomen vanuit Nmbrs (dus niet het account dat al in gebruik is in Eitje.)

2. Ga rechtsboven naar de persoonlijke informatie.

3. Voeg in het e-mailadres OUD toe en klik op opslaan.
    ā€‹Voorbeeld: OUDvoorbeeld@eitje.app

4. Ga naar het NMBRS ID en knip dit eruit zodat de regel leeg is.

5. Verlaat dit scherm, en meldt het teamlid onder de knop 'Acties' uit dienst.

6. Ga nu naar het account dat in gebruik is in Eitje en ga weer naar de persoonlijke informatie.

7. Plak het NMBRS ID bij dit account in het overeenkomende veld.

8. Ga terug naar de Team pagina en klik op 'Sync teamleden'.

9. Na de sync herlaadt je de pagina en zal je zien dat alle contracten en profielinformatie nu bij het juiste account zijn toegevoegd. Controleer ook even dat het verkeerde account niet weer is teruggekomen.

Hoe los je dit op voor Loket?

1. Ga naar de Team pagina en klik op het account dat zojuist is binnengekomen vanuit Loket (dus niet het account dat al in gebruik is in Eitje.)

2. Ga rechtsboven naar de persoonlijke informatie.

3. Voeg vooraan in het e-mailadres OUD toe en klik op opslaan.
    ā€‹Voorbeeld: OUDvoorbeeld@eitje.app

4. Ga naar het Extern ID en knip dit eruit zodat de regel leeg is.

5. Verlaat dit scherm, en meldt het teamlid onder de knop 'Acties' uit dienst.

6. Ga nu naar het account dat in gebruik is in Eitje en ga weer naar de persoonlijke informatie.

7. Plak het Extern ID bij dit account in het overeenkomende veld.

8. Ga terug naar de Team pagina en klik op 'Sync Teamleden'.

9. Na de sync herlaadt je de pagina en zal je zien dat alle contracten en profielinformatie nu bij het juiste account is toegevoegd. Controleer ook even dat het verkeerde account niet weer is teruggekomen.