FAQ
Waarom is het token ongeldig als ik mijn wachtwoord wil resetten?
Waarom is het token ongeldig als ik mijn wachtwoord wil resetten?

Lees hier meer over deze foutmelding bij het resetten van je wachtwoord.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je je wachtwoord vergeten bent, dan kan je een mail opvragen om je wachtwoord te resetten via de volgende link.

Als je deze mail meer dan 1 keer hebt aangevraagd kan het zijn dat je bij het maken van een nieuw wachtwoord de melding 'token is ongeldig' te zien krijgt.

Dit komt omdat er een beveiliging is ingebouwd en daarom is alleen het laatste mailtje geldig. Je kan dan ook beter even wachten op het laatste mailtje en dat gebruiken om je wachtwoord te resetten.

Weet je niet 100% zeker hoe vaak je het mailtje hebt aangevraagd? Wacht dan een aantal minuten en doe het vervolgens nogmaals. Gebruik dan dat laatste mailtje om je wachtwoord te resetten.

āš ļø Let op: Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig, hou hier rekening mee bij het resetten van je wachtwoord.