Alle collectiesFAQ
Waarom ontvangt een teamlid geen e-mails van Eitje?

Lees hier over de verschillende scenario's.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zullen bepaalde momenten zijn waarop Eitje een mail stuurt naar de gebruikers. Mocht deze mail niet aankomen kan dat verschillende oorzaken hebben.

Inrichtingsmodus

Als de Inrichtingsmodus aanstaat, zullen wij nooit automatisch e-mails versturen naar gebruikers. Je herkent de inrichtingsmodus aan de grote blauwe balk bovenaan je scherm:

Spambox

Wellicht worden de berichten van Eitje door je mailprogramma aangezien voor spam. Het is daarom aan te raden om even je spambox na te kijken.

Geen activatiemail ontvangen

Zodra je een nieuw teamlid toevoegt en uitnodigt voor Eitje, ontvangt diegene een activatiemail. Mocht deze e-mail niet zijn ontvangen of kwijt zijn geraakt: geen probleem. Het teamlid kan gewoon zijn of haar e-mailadres invullen in de mobiele app of webapplicatie. Het systeem herkent dit adres, waarna het teamlid een wachtwoord kan aanmaken.

Instellingen van de gebruiker

Standaard wordt de planning (ook) via de mail gedeeld. Mocht deze e-mail niet aankomen, is het goed om de persoonlijke instellingen te controleren. Hier kan namelijk worden aangegeven of je de planning via de mail wilt ontvangen. Deze instelling vind je in de Eitje app als je het menu linksboven opent, en vervolgens op Instellingen klikt.