FAQ
Waarom kan ik niet al mijn shifts zien?

Kan je niet al je shifts zien? Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kan je niet al je shifts zien of heb je het gevoel dat er shifts ontbreken? Het is goed om te weten dat dit verschillende redenen kan hebben.

1. Shifts zijn niet gepubliceerd

Teamleden kunnen shifts enkel zien in hun rooster als deze gepubliceerd zijn. Een ongepubliceerde shift herken je in de app aan 'draft' en in de webversie aan de rode 'P' bij de shift. Enkel managers en admins kunnen ongepubliceerde shifts zien.

2. Teamlid zit in meerdere vestigingen

Als je in meerdere vestigingen zit die niet bij elkaar horen, moet je van vestiging wisselen om de shifts in de andere vestiging te kunnen zien. Als je in meerdere vestigingen van dezelfde organisatie zit, hoor je wel alle shifts te zien onder 'Mijn shifts' in de app of op het rooster op de webversie.

3. Data is niet up-to-date

Het kan altijd helpen om de pagina eens te herlanden of een pull to refresh te doen op je mobiel. Dat doe je door het beeldscherm in de app 'naar beneden te trekken'. Dit ververst je data en zorgt ervoor dat je de meest up-to-date versie van het rooster ziet.

4. Versie van de app

Een andere reden waarom je de shifts niet juist ziet kan een verouderde versie van de app zijn. Kijk even na of je op de meest recente versie van de app zit. Mocht je een verouderde versie gebruiken, download dan de meest nieuwe versie.

Indien de bovenstaande punten niet leiden tot de oplossing willen we je vragen om support te contacteren. Dan kijken we met je samen hoe het komt dat je niet alle shifts kan zien.