Shifts verwijderen

Lees meer over de verschillende manier om shifts te verwijderen in dit artikel.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt shifts eenvoudig verwijderen. Dit kan op verschillende manieren:

Eén shift verwijderen

1. Klik op de shift die je wilt verwijderen.

2. Klik in het venster op 'Verwijderen'.

Meerdere shifts verwijderen

1. Klik op 'Tools' aan de rechterkant.

2. Kies 'Meerdere shifts aanpassen'. Er verschijnt nu een optie naast elke shift om die aan te vinken.

3. Vink de shifts aan die je wilt verwijderen.

4. Klik onder op het scherm op 'Actie uitvoeren'.

5. Kies 'Verwijder shifts'.

6. Bevestig dat je deze shifts wilt verwijderen door 'VERWIJDER X' te typen (X is gelijk aan het aantal shift dat je geselecteerd hebt).

Alle shifts van een week verwijderen

1. Klik op 'Tools' aan de rechterkant.

2. Selecteer 'Week leegmaken'.

⚠️ Let op: Je kan ook enkel de shifts van een bepaald team verwijderen en de rest behouden.

🚨 Er blijven toch shifts staan in het verleden?

Dit komt omdat er uren zijn doorgegeven voor deze shift. Lees hier wat dat precies betekent. Deze shifts kan je alleen weghalen door de urenregels uit de urenregistratie te verwijderen.