Eitjeopdevloer activeren

Wil je graag gebruikmaken van Eitjeopdevloer? Lees hier hoe je het kloksysteem activeert.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dankzij Eitjeopdevloer, het kloksysteem van Eitje, kan je je personeel laten in- en uitklokken. Je kan het zowel via de computer gebruiken als via een app op een tablet. Met een unieke vloercode kunnen teamleden dan klokken in de zaak. Zo heb je een accurater beeld van de gewerkte uren. De geklokte uren komen meteen in de urenregistratie, je hoeft dus niet te wachten tot je teamleden het zelf doorgeven.

⚠️ Let op: Alleen de admin van een vestiging kan Eitjeopdevloer activeren.

Eitjeopdevloer activeren

1. Ga naar de webversie van Eitje.

2. Klik rechtsboven op het menu > Vestigingsinstellingen.

3. Aan de linkerkant kies je voor Eitjeopdevloer.

4. Klik dan op 'Genereer code'. Het volgende scherm opent. Hier vind je een KEY ID en SECRET ID.

5. Klik op 'OK'. Nu zie je bovenaan ook een Environment ID, afgekort als Env ID. Deze drie ID's zal je nodig hebben in het inlogscherm van Eitjeopdevloer.

6. Download nu de Eitjeopdevloer app via de Google Play Store of App Store (⚠️ Let op: dit is niet de reguliere Eitje app!). Of ga naar https://vloer.eitje.app om de webversie te gebruiken.

7. Open de app. Er zal gevraagd worden om de Key ID, Secret ID en Env ID. Vul deze in. De status van het device zal dan veranderen naar 'Actief'.

Als je de ID's hebt ingevuld kunnen je teamleden inklokken met hun vloercode. Lees hier meer over Eitjeopdevloer voor teamleden. En bekijk hier hoe klokacties eruit zien in de urenregistratie.

Er zijn enkele instellingen die je kan aanpassen om het kloksysteem aan te passen aan je wensen. Lees er hier meer over.

Meerdere apparaten

Je kan Eitjeopdevloer op meerdere devices activeren. Heb je bijvoorbeeld meerdere tablets in een zaak of vestigingen met elk een eigen computer, dan kan je voor elke device codes genereren. Klik op de knop 'Device instellingen' en dan op 'Maak een nieuwe code'.

⚠️ Let op: De Env ID blijft hetzelfde. Dit is het specifieke ID voor je vestiging, dit zorgt ervoor dat de uren op de juiste vestiging worden geboekt.

Kosten

Met het activeren en gebruiken van Eitjeopdevloer zal je ook overstappen naar het complete pakket. Dit betekent dat je voor elk teamlid 0,40 cent meer gefactureerd wordt.

Verder zijn er geen aanvullende kosten verbonden aan het aansluiten van een extra apparaat. Je kan zoveel apparaten aansluiten als je wilt.

Bekijk hier de prijzen van de verschillende pakketten in Eitje.