Event koppelen aan nieuwsbericht

Koppel je evenement aan een nieuwsbericht, zo kunnen teamleden aangeven of ze er bij kunnen zijn of niet.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een nieuwsbericht plaatst, kan je hier ook een event aan koppelen. Teamleden kunnen dan aangeven of ze erbij kunnen zijn.

ā€‹āš ļø Let op: Je kan enkel een event koppelen aan een nieuwsbericht via de computer, niet via de app. Via de app kan je wel inzien wie aanwezig kan zijn.

Event koppelen

1. Navigeer naar 'Communicatie' > Nieuwsfeed.

2. Klik bovenaan op 'Wat is het onderwerp?'. Nu opent het nieuwsbericht.

3. Klik rechtsboven op het kalendericoontje.

4. Een venster opent om een nieuw event aan te maken. Vul de velden in. Je kan bij 'Stuur bericht op' en 'Selecteer tijd' aangeven wanneer dit nieuwsbericht met event live gaat.

5. Selecteer de teams voor wie dit nieuwsbericht van toepassing is bij 'Kies teams'.

6. Klik op 'Doorvoeren'.

Aanwezigheid bij event

Zodra het nieuwsbericht geplaatst is, kunnen teamleden aangeven of ze erbij kunnen zijn of niet.
ā€‹

Je kan zien wie er aanwezig of afwezig is door op het evenement te klikken op de planning of op de nieuwsfeed.

šŸ’” Tip: Wist je dat je ook een nieuwsbericht kan koppelen aan een event dat je heb aangemaakt op de planning? Lees hier hoe je dat doet.