Berichtstatistieken

In de app kan je de berichtstatistieken inzien en een herinnering versturen naar teamleden die het bericht nog niet gelezen hebben.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de app van Eitje kan je zien wie een nieuwsbericht al heeft gelezen. Je kan ook een herinnering versturen aan de teamleden die het bericht nog niet gelezen hebben.

⚠️ Let op: Deze feature werkt enkel in de app van Eitje, dus niet op de computer! Activiteit op het web word wel meegenomen in de statistieken, maar je kan het dus enkel inkijken in de app.

Berichtstatistieken bekijken

1. In de app, klik onderaan op het kopje 'Nieuws'.

2. Klik op het nieuwsbericht waarvan je de statistieken wilt inzien.

3. Klik dan op de drie puntjes rechtsboven in het nieuwsbericht

4. Selecteer 'Bekijk berichtstatistieken'.

Herinnering versturen

Je kan een herinnering versturen naar teamleden die het nieuwsbericht nog niet gelezen hebben, dan krijgen ze een pushnotificatie.

1. Klik in de berichtstatistieken op 'Niet gelezen'.

2. Je hebt nu twee opties:

1. Je kan alle teamleden die het bericht niet gelezen hebben in één keer herinneren door op 'Herinner allemaal' te klikken.

2. Je kan een individueel teamlid een herinnering sturen door op het icoontje naast zijn of haar naam te klikken.