Staffable

Het opzetten van de koppeling tussen Staffable en Eitje.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Staat jouw personeel onder contract bij Staffable Payroll? Je kan dan eenvoudig een koppeling opzetten tussen Eitje en Staffable. Dit zorgt ervoor dat alle wijzigingen voor je teamleden vanuit Staffable direct worden verwerkt in Eitje. Zo hoef je nooit meer dubbel informatie in te voeren en synchroniseren wij de data voor je vanuit Staffable naar Eitje.

Verder zorgt deze koppeling er ook voor dat er een nieuw exportbestand beschikbaar komt. Op deze manier kan je automatisch de gegevens van de urenregistratie uit Eitje doorzetten naar Staffable.

Koppeling activeren

1. Ga naar 'Data' > Koppelingen.

2. Klik op 'Toevoegen' naast Staffable.

3. Vul je Relatie ID in (deze kan je opvragen bij Staffable) en klik op 'Koppeling activeren'.

De letters en cijfers na /relation/ en voor /format/ zijn het relatie ID.

Als je deze stappen hebt uitgevoerd, krijgt Eitje toegang tot je Staffable-omgeving. Het enige wat je hierna moet doen is het selecteren van de vestigingen die je wilt koppelen:

1. Klik op 'Vestigingen'.

2. Selecteer welke vestigingen je wilt integreren.

3. Klik op 'Opslaan'.

Teamleden synchroniseren

Hierna is je koppeling operationeel en zal er elke avond automatisch gesynchroniseerd worden.

Wil je nu al direct synchroniseren? Ga dan naar 'Mijn koppelingen' en klik op 'Synchroniseer nu' naast Staffable om direct alle teamleden vanuit Staffable aan te maken in Eitje.

Teamleden uit dienst melden

Indien je teamleden uit dienst meldt is het belangrijk om dat zowel in Staffable als in Eitje te doen. Je meldt het teamlid eerst uit dienst in Staffable en dan in Eitje. Als je het teamlid enkel uit dienst meldt in Eitje, komt die bij elke synchronisatie vanuit Staffable terug binnen. En als je het teamlid enkel uit dienst meldt in Staffable, blijft die in Eitje staan. Vergeet het dus niet op beide plekken te doen!

⚠️ Let op: Een contract dat afloopt is niet hetzelfde als uit dienst treden.